" Our Path " on Pietarissa toimiva englanninkielinen AA-ryhmä.

"Our Path" on Pietarissa toimiva Nimettömien Alkoholistien AA-ryhmä. Sen käynnistivät kiitolliset, toipuvat alkoholistit Englannista, Venäjältä ja Suomesta . Pidämme kokouksemme jokaisena sunnuntaina kello 19.30 , paikallista aikaa jakaaksemme kokemuksemme, voimamme ja toivomme ja auttaaksemme muita - erityisesti tulokkaita ja matkustavaisia - säilyttämään raittiutensa ja viemään tätä sanomaa vielä kärsivälle alkoholistille.

Tapaamispaikkamme on samoissa tiloissa venäjänkielisen AA-ryhmän kanssa. Tämä ryhmä - "Nas Put" - on Pietarissa pisimpään toiminut AA-ryhmä - perustettu 1989 - ja sillä on useita venäjänkielisiä kokouksia joka päivä naapurihuoneessa.

Varsinaiset kokouksemme ovat suljettuja ja niihin voivat osallistua vain alkoholistit, mutta esim. sukulaiset, ystävät ja tuttavat voivat kokousten aikana oleskella taukohuoneessamme . Siellä voi myös tupakoida. - Ilmainen WiFi - yhteys on kulmakahvilassa.

Niin haluttaessa kokouksemme voidaan pitää millä tahansa muullakin kielellä osallistujen toivomuksen mukaan ensimmäisen perinteen hengessä. Kieli valitaan ryhmän yhteisen tahdon mukaan. Eksoottisten kielten tullessa kysymykseen jää ryhmän veto ja käytettävä kirjallisuus vierailijoitten omalle vastuulle..

Katuosoitteemme Pietarissa, Vasilin saarella, on:

- 13, Linja, Talo 2, Huoneisto 46 - rautainen ovi takapihalla.

Ohjelma toimii kielestä riippumatta - Siitä voit olla varma !